• Natuurbehoud

  Groentje is fairtrade voor de natuur!

 • Nederlandse Cider

  Een grote variëteit aan oude appelrassen in uw glas

 • Puur natuur

  Gemaakt van 80% tot 100% puur sap

 • 1
 • 2

Stichting Groentje is het eerste publieke afzetplatform voor biodiverse oogst.

voucherjpg1

De Cider

Cider is bij uitstek een heerlijke zomerse licht alcoholische dorstlesser!

Gemaakt van een assortiment van bitterzoete en aromatische appelsoorten en/of perensoorten. Daarbij is GROENTJE een Nederlandse cider, een van de weinigen!

Meer over de cider


De Voucher

Met de voucher reserveer je jouw eerste 2 flessen en steun je de opstart van Groentje

Hoe leuk is het om verwend te worden en ook nog eens de natuur te helpen! Stichting Groentje promoot namelijk meer biodiversiteit in Nederland met de productie van cider van appels en peren van hoog- en halfstambomen. Bestel je de voucher, dan heb jij de primeur! Twee mooie flessen cider zijn alvast voor jou gereserveerd. Met deze voucher ondersteun je de opstart van dit mooie bedrijf met een groene missie. We vinden het leuk als je ons aanmoedigt om deze crowdfundingsactie tot een succes te maken.

Bestel de voucher

Tree of fame voor onze supporters

Hoe leuk is het om te kunnen vertellen dat je supporter bent van een ciderij!

Wij zouden het fantastisch vinden wanneer je ons bedrijf wilt laten groeien en bieden je een aandeel daarin aan. Zo wordt GROENTJE van ons allemaal.

Binnenkort tref je ons op de crowdfundingsplatformen aan en kun je meedoen. Maar... alleen op onze website kun je jezelf onsterfelijk maken en een plaats verdienen op de TREE of FAME!

Naar de tree of fame

voucher
 

 

Natuurbehoud

Biodiversiteit in Nederland stimuleert gezonde voedselproductie.

 

Genieten van dichtbij

Bespaar op lage kwaliteit van ver en investeer in kwaliteit van dichtbij.

 

Van ons allemaal

Groentje is een stap dichterbij een socialere economische maatschappij.

 

Biologisch

Onze cider heeft geen biologisch keurmerk nodig. Groentje is daar helder over.

 
 • Groentje Cider behoudt zich het recht voor om zonder enige voorafgaande waarschuwing de regels en voorwaarden betreffende de toegang tot het gebruik van de website te wijzigen. Ook behoudt Groentje Cider zich het recht voor om de website of delen ervan aan beperkingen te onderwerpen.
 • Toegang tot besloten of private gedeelten van de website is afhankelijk van het verstrekken van informatie door de bezoeker van de website. De bezoeker gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat deze informatie eigendom wordt van Groentje Cider en dat Groentje Cider uitdrukkelijke toestemming krijgt om deze informatie te gebruiken voor het uitvoeren van de bestellingen en informatievoorziening. Deze informatie zal door Groentje Cider niet doorgegeven of verkocht worden aan derden.
 • Toegang verlenen tot besloten of private gedeelten van de website door middel van gebruikersnamen en wachtwoorden kan te allen tijde door Groentje Cider worden gewijzigd of geweigerd zonder dat dit leidt tot recht op schadevergoeding.
 • Groentje Cider kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen van onverhoopte onjuistheden op deze website. Ook in het geval van storingen, onderbrekingen of andere oorzaken die leiden tot vertraging in informatieverstrekking aanvaardt Groentje Cider geen aansprakelijkheid.
 • De informatie op de website, in de vorm van tekst en/of beeld, wordt door Groentje Cider ter beschikking gesteld zonder dat dit enige garantie of waarborg inhoudt met betrekking tot beschikbaarheid of leverbaarheid.
 • De bezoeker van de website www.Groentjecider.nl draagt zelf de verantwoordelijkheid om regelmatig deze bestelinformatie, privacy en informatieverwerking en de overige algemene voorwaarden na te lezen om de meest actuele versie ervan te kennen en gaat akkoord met deze regels en voorwaarden.
 • De website is met de grootste zorg samengesteld, toch kunnen incidentele onjuistheden zich voordoen. Bijvoorbeeld door tik- en/of drukfouten.
 • De koper is zelf verantwoordelijk voor het correct en naar waarheid invoeren van zijn gegevens. Groentje Cider kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten die hieruit voortvloeien.

Natuurlijke cider uit Nederland

GROENTJE is een Nederlandse cider, een van de weinigen! Lees meer


Maatschappelijk doel

Groentje wil het eerste Nederlandse fairtrade merk zijn voor de natuur. Het behoud van hoogstam- en halfstambomen is belangrijk voor de biodiversiteit.


Cider van uw eigen boom

Wij verzamelen uw appels en maken er een heerlijke cider van. U krijgt een eerlijke vergoeding voor het onderhoud van de boom.


Puur natuur

Wij willen u een zo natuurlijk mogelijke cider laten proeven, bestaande uit 80% tot 100% appel- en/of perensap. Lees meer.

 

Over Groentje

GROENTJE is opgericht door Angela Scheepers en samen met haar team is ze gepassioneerd om Nederland een stimulans voor een biodiverse natuur te bieden. Lees meer


Doe mee!

Wij zouden het fantastisch vinden wanneer u ons bedrijf wilt laten groeien. Elke fruitboom bezitter kan ons helpen in de opstartfase door appels ter beschikking te stellen. Een (kleine) geldelijke investering stellen wij natuurlijk ook bijzonder op prijs, zodat wij aan de eerste productie kunnen beginnen. Wij garanderen u de volgende 3 jaar betaalde afname van uw appels en u kunt de cider verkopen met een mooie marge. Zo wordt GROENTJE van ons allemaal. Hoe dat werkt leggen wij hier uit.


Webshop

Onze producten kunt u binnenkort via de website bestellen.


Plant een fruitboom!

Nu al cider, straks de appels, dat kan ook!

image

Over ons

Maak kennis met ons team

Lees meer
image

Doe mee!

We bieden je de kans om aandeelhouder te worden, en korting te krijgen op onze producten

Lees meer
image

Webshop

Bestel onze producten via internet

Lees meer
image

Plant een fruitboom

.....

Lees meer