• Natuurbehoud

  Groentje is fairtrade voor de natuur!

 • Nederlandse Cider

  Een grote variëteit aan oude appelrassen in uw glas

 • Puur natuur

  Gemaakt van 80% tot 100% puur sap

 • 1
 • 2

Stichting Groentje is het eerste publieke afzetplatform voor biodiverse oogst.

voucherjpg1

De Cider

Cider is bij uitstek een heerlijke zomerse licht alcoholische dorstlesser!

Gemaakt van een assortiment van bitterzoete en aromatische appelsoorten en/of perensoorten. Daarbij is GROENTJE een Nederlandse cider, een van de weinigen!

Meer over de cider


De Voucher

Met de voucher reserveer je jouw eerste 2 flessen en steun je de opstart van Groentje

Hoe leuk is het om verwend te worden en ook nog eens de natuur te helpen! Stichting Groentje promoot namelijk meer biodiversiteit in Nederland met de productie van cider van appels en peren van hoog- en halfstambomen. Bestel je de voucher, dan heb jij de primeur! Twee mooie flessen cider zijn alvast voor jou gereserveerd. Met deze voucher ondersteun je de opstart van dit mooie bedrijf met een groene missie. We vinden het leuk als je ons aanmoedigt om deze crowdfundingsactie tot een succes te maken.

Bestel de voucher

Tree of fame voor onze supporters

Hoe leuk is het om te kunnen vertellen dat je supporter bent van een ciderij!

Wij zouden het fantastisch vinden wanneer je ons bedrijf wilt laten groeien en bieden je een aandeel daarin aan. Zo wordt GROENTJE van ons allemaal.

Binnenkort tref je ons op de crowdfundingsplatformen aan en kun je meedoen. Maar... alleen op onze website kun je jezelf onsterfelijk maken en een plaats verdienen op de TREE of FAME!

Naar de tree of fame

voucher
 

 

Natuurbehoud

Biodiversiteit in Nederland stimuleert gezonde voedselproductie.

 

Genieten van dichtbij

Bespaar op lage kwaliteit van ver en investeer in kwaliteit van dichtbij.

 

Van ons allemaal

Groentje is een stap dichterbij een socialere economische maatschappij.

 

Biologisch

Onze cider heeft geen biologisch keurmerk nodig. Groentje is daar helder over.

 

Verzendkosten

 • 1 t/m 5 flessen of t/m 3 vouchers € 7,95
 • 6 t/m 10 flessen of 4 t/m 6 vouchers € 5,95
 • 11 t/m 14 flessen of 7 t/m 9 vouchers € 2,95
 • 15 t/m 18 flessen of vanaf 10 vouchers is GRATIS!

Verzendkosten zijn inclusief BTW.

Levering

 • U betaalt vooraf via iDEAL of overschrijving. Daarna wordt de bestelling verzonden.
 • Uw bestelling wordt normaliter binnen 2 tot 5 werkdagen bij u thuis bezorgd. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest.
 • Bezorging naar andere Europese landen of overzeese gebieden kan in overleg. De bezorgkosten zijn echter wel hoger en de levertijd langer.
 • Uw bestelling wordt als het om glaswerk gaat met inhoud in een speciale verzenddoos verzonden en in ieder geval 2 maal bij u aangeboden. Andere bestellingen zoals gadgets worden per gewone post verzonden.
 • Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd niet acceptabel voor u zijn dan annuleren wij de bestelling voor u. Groentje Cider is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.
 • De flessen cider staan onder druk. Deze druk is afkomstig van een natuurlijk proces en kan daarom per fles verschillen. U bent zelf verantwoordelijk voor het veilig openen van de fles. Eventuele schade aan bezittingen of letsel bij personen kan niet worden verhaald op Groentje Cider.
 • Mocht er onverwacht een fles kapot zijn of ontbreken bij levering, teken dan het aantal gebroken of manco flessen aan op de pakbon en neem dan dezelfde dag of binnen 4 werkdagen contact met ons op.
 • Alle aanbiedingen van Groentje Cider zijn vrijblijvend. Als een product onverwacht of onverhoopt niet meer leverbaar is wordt er contact met u opgenomen. Eventueel wordt er een alternatief aangeboden.
 • De afbeeldingen van de flessen of etiketten kunnen afwijken van de geleverde flessen.

Hoe kunt u een bestelling retourneren?

Consumenten hebben een bedenktijd bij aankoop op afstand van 14 werkdagen; u kunt zonder opgaaf van redenen het product retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Vooraf schriftelijk melden

Mocht u producten willen retourneren dan dient u dit binnen 2 weken na ontvangst van de flessen te laten weten aan Groentje Cider. Alle ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Groentje Cider kenbaar te worden gemaakt. Gebruikt u hiervoor ons retourformulier of stuur ons een e-mail. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Groentje Cider heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Terugzending en terugbetaling

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Groentje Cider zal de aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

U zorgt voor een deugdelijke verpakking (het liefst de originele) zodat de producten niet kunnen beschadigen. Groentje Cider kan alleen de producten vergoeden die in originele staat geretourneerd zijn.

Retouradres

U kunt de producten terugsturen naar onderstaand retouradres, vergezeld van het retourformulier of een kopie van uw email:

Groentje Cider
Klavergriend 6
1356KA Almere-Haven

Natuurlijke cider uit Nederland

GROENTJE is een Nederlandse cider, een van de weinigen! Lees meer


Maatschappelijk doel

Groentje wil het eerste Nederlandse fairtrade merk zijn voor de natuur. Het behoud van hoogstam- en halfstambomen is belangrijk voor de biodiversiteit.


Cider van uw eigen boom

Wij verzamelen uw appels en maken er een heerlijke cider van. U krijgt een eerlijke vergoeding voor het onderhoud van de boom.


Puur natuur

Wij willen u een zo natuurlijk mogelijke cider laten proeven, bestaande uit 80% tot 100% appel- en/of perensap. Lees meer.

 

Over Groentje

GROENTJE is opgericht door Angela Scheepers en samen met haar team is ze gepassioneerd om Nederland een stimulans voor een biodiverse natuur te bieden. Lees meer


Doe mee!

Wij zouden het fantastisch vinden wanneer u ons bedrijf wilt laten groeien. Elke fruitboom bezitter kan ons helpen in de opstartfase door appels ter beschikking te stellen. Een (kleine) geldelijke investering stellen wij natuurlijk ook bijzonder op prijs, zodat wij aan de eerste productie kunnen beginnen. Wij garanderen u de volgende 3 jaar betaalde afname van uw appels en u kunt de cider verkopen met een mooie marge. Zo wordt GROENTJE van ons allemaal. Hoe dat werkt leggen wij hier uit.


Webshop

Onze producten kunt u binnenkort via de website bestellen.


Plant een fruitboom!

Nu al cider, straks de appels, dat kan ook!

image

Over ons

Maak kennis met ons team

Lees meer
image

Doe mee!

We bieden je de kans om aandeelhouder te worden, en korting te krijgen op onze producten

Lees meer
image

Webshop

Bestel onze producten via internet

Lees meer
image

Plant een fruitboom

.....

Lees meer